Hirdetés
Archivum

Egle Sulciute visszatér korábbi olasz csapatához:

:

Hirdetés

Vasárnap jelentette be hivatalos honlapján az olasz élvonalban szereplõ Fila San Martino, hogy szerzõdtette a következõ évadra Egle Sulciutét.

Fotó: DVTK.eu

Fotó: DVTK.eu

A litván válogatottban is számításba vett 4-es, 5-ös poszton bevethetõ 33 éves játékos az elmúlt szezonban decemberi sérüléséig az Aluinvent DVTK-t erõsítette. Távozását a klub már korábban kommunikálta a májusi sajtótájékoztatóján. Egle Sulciute a bajnokságban 11 mérkõzésen 17.4 perc alatt 7.7 pontot és 4.7 lepattanót átlagolt. Az Európa Kupában pedig a hat csoportmeccsen 27 perc alatt 12.3 pont, 5.2 lepattanó és 2.7 gólpassz lett az átlaga.

Sulciute december közepén a Cegléd ellen egy bajnoki összecsapáson szenvedett bokasérülést Miskolcon. A külbokája tört el és ezt rögtön meg is mûtötték. Éppen a karácsonyi idõszak elõtt hagyhatta el a kórházat. A szezonban már nem léphetett pályára. A Fila San Martino együttesét a 2016/2017-es szezonban erõsítette. Az elõttünk álló évadban a klubhoz szintén visszatérõ Marcella Filippi-vel lesz a feladata megoldani a magas posztokat.

Hirdetés