Hirdetés
Archivum

Egy gyõzelem és egy vereség a Cegléd mérlege a gdynia-i torna nyitó napján:

:

Hirdetés

Szerdán megkezdõdött Gdyniában a Franciszka Cegielska és Ma³gorzata Dydek Emléktorna. Az elsõ napon a Ceglédre két mérkõzés várt, melyeken a mérleg egy gyõzelem és egy vereség.

Fotó: Facebook.com/BIGdyniaSSA/

Fotó: Facebook.com/BIGdyniaSSA/

A CEKK a TS Ostrovia Ostrów Wielkopolski gárdáját 64-43-ra múlta felül. A két csapat között gyorsan nagy különbség alakult ki, már a félidõben 30-14-re vezettek Cziczás László tanítványai. A magabiztos sikerbõl a ceglédiek új centere Molly-Elizabeth Schlemer 14, míg Maja Skoriæ 13 ponttal vette ki a részét. A CEKK a tornára teljes kerettel utazott. Útra tudott kelni a csapattal az 3×3-as válogatottakból Medgyessy Dóra és Kányási Veronika is.

Az elsõ nap rendkívül sûrû programmal telt, hiszen a késõ délutáni órákban a házigazda Gdynia ellen folytatódott a CEKK programja. Itt a hazaiak 73-67-es sikert ünnepelhettek. Hullámzó találkozó volt, ahol a harmadik negyed elején 50-32-nél 18 ponttal vezetett a Gdynia. Ezt követõen azonban a Cegléd egészen 2 egységre felzárkózott, három perccel a lefújás elõtt 69-67 állt az eredményjelzõn. A végjátékban azonban bebiztosította a sikert a hazai gárda. Ezúttal a magyar csapatból a 23 pontos Maja Skoric volt a legeredményesebb.

A Cegléd csütörtökön 12 órától az Euroliga résztvevõ Wisla Krakow ellen folytatja a szereplését a tornán.

Eredmények

VBW CEKK Cegléd – TS Ostrovia Ostrów Wielkopolski 64-43
Ceglédi pontszerzõk: Nagy-Bujdosó Nóra 9, Kányási Veronika 4, Serbán Anett 0, Medgyessy Dóra 2, Katona Szidónia 11, Kobolák Cintia-Zsófia 2, Molly-Elizabeth Schlemer 14, Filipowicz Vanda 0, Jelena Maksimovic 9, Maja Skoriæ 13.

Basket 90 Gdynia – VBW CEKK Cegléd 73-67
Ceglédi pontszerzõk: Nagy-Bujdosó Nóra 10, Szepsi Gina 0, Kányási Veronika 4, Serbán Anett 10, Medgyessy Dóra 6, Katona Szidónia 2, Kobolák Cintia-Zsófia 0, Molly-Elizabeth Schlemer 2, Filipowicz Vanda 0, Jelena Maksimovic 10, Maja Skoriæ 23.

Hirdetés