Hirdetés
Magyarország

Egy hét múlva itt van a kosárlabda és a sporttudományok ünnepe:

:

Hirdetés

Január 13-án kezdődik Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia, amelyen olyan előadók vesznek részt személyesen, illetve online formában, akik világviszonylatban is saját szakterületük legjobbjai.

Az előadók, a kerekasztal-beszélgetések résztvevőinek veretes névsora alapján garantált, hogy a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) által megszervezett I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia világszínvonalú lesz, s nem csak hazánkban, külföldön is nagy visszhangot vált ki a sportág szakembereinek körében.

Nagyon jó azt tapasztalni, hogy az esemény nemcsak felkeltette a magyar edzők, sporttudományos kollégák érdeklődését – megmozgatta az egész hazai kosárlabda-társadalmat – hanem azzal is jó volt szembesülni, hogy külföldről is több tucatnyian jelezték részvételi szándékukat. Annak érdekében, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítsanak a konferencián való részvételre – hiszen a KSMK elsődleges célja épp a hazai szakemberek képzése, tudásának magasabb szintre emelése –, az ingyenes regisztrációt meghosszabbították. Egészen addig díjmentesen lehet jelentkezni a ksmk.hu oldalon, amíg a résztvevők száma el nem éri az ötszázat.

A konferencián (amelynek címe: „Új határok a sporttudományban és a gyakorlatban”) két tucatnyi kiváló hazai és külföldi szakember vesz majd részt és tart előadást személyesen, illetve online formában. Az előadók között található korábbi és jelenlegi edzők, játékosok összesen 10 Euroliga-győzelmet, hat BEK, illetve Bajnokok Ligája-elsőséget, egy KEK-aranyat, továbbá 2-2 világbajnoki, olimpiai és Európa-bajnoki aranyérmet vonultatnak fel, ami egy elképesztő trófeagyűjtemény.

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ mindenkit nagy szeretettel vár január 13-án és 14-én Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián, a mottó pedig: Legyen ez a két nap a kosárlabda és a sporttudományok ünnepe!

Aktuális információk, regisztráció: ksmk.hu/konferencia

A konferencia brosúrája IDE KATTINTVA tölthető le.

Forrás: ratgeberakademia.hu

 

Hirdetés