Hirdetés
Európa

Egy hét múlva kezdődnek az Euroliga negyeddöntői:

:

Hirdetés

Egy hét múlva március 17-n kezdődnek a női kosárlabda Euroliga negyeddöntői. A párharcok Sopronban és Salamancában buborékos tornák keretében, oda-visszavágós alapon, kuparendszerben kerülnek lebonyolításra.

Mint ismert, a Sopronban a Sopron Basket – LDLC ASVEL Feminin és az UMMC Jekatyerinburg – Dinamo Kurszk párharcok lesznek, míg Salamancában a Perfumerías Avenida Salamanca – Spar Girona és a Fenerbahce Oznur Kablo – Galatasaray párharcokat rendezik.

A Sopron Basket mérkőzéseit hazánkban az M4 Sport élőben közvetíti, a többi találkozót a FIBA YouTube csatornáján követhetjük. Sopronban a hatályos szabályok szerint zárt kapuk mögött zajlanak a küzdelmek, míg Salamancában lehetnek szurkolók. A lelátó helyeinek egyharmadára adhatnak el jegyeket a szervezők.

A FIBA a negyeddöntők felvezetéseként minap indította el a közönségszavazását a női kosárlabda Euroliga 2020/2021-es  kiírásának legértékesebb játékosa (MVP) címéért. Ebben külön kiemelést kapott a soproni csapatból Gabby Williams és különleges említést Jelena Brooks.

Menetrend

MÁRCIUS 17., SZERDA

Sopron
15:00 Dinamo Kurszk – UMMC Jekatyerinburg
18:00 LDLC ASVEL Feminin – Sopron Basket

Salamanca
17:00 Galatasaray – Fenerbahce Oznur Kablo
20:00 Spar Girona – Perfumerías Avenida Salamanca

MÁRCIUS 19., PÉNTEK

Sopron
17:00 UMMC Jekatyerinburg – Dinamo Kurszk
20:05 Sopron Basket – LDLC ASVEL Feminin

Salamanca
16:00 Fenerbahce Oznur Kablo – Galatasaray
19:00 Perfumerías Avenida Salamanca – Spar Girona

Hirdetés