Hirdetés
Archivum

Egy hete kezdte meg a felkészülést a PEAC-Pécs:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs a hivatalos honlapján közölt egy összeállítást arról, hogy a csapat egy hete állt munkába a 2019/2020-as évadra történõ felkészülés jegyében.

Fotó: PEAC-Pécs hivatalos honla (peacpecs.hu)

Fotó: PEAC-Pécs hivatalos honla (peacpecs.hu)

Forrás: PEAC-Pécs hivatalos honlap

Egy hete kezdte meg a felkészülést a PEAC-PÉCS csapata, amely szép lassan teljes létszámban tudja folytatni a munkát.

Meszlényi Róbert vezetõedzõ és új erõnléti edzõnk, Kamaszi Ferenc vezetésével folyt a munka az elsõ héten, ahol a szabadtéri futó- és kondiedzések mellett a sportcsarnokban labdás edzések is voltak. Ábrahám Márta másodedzõnk igazoltan hiányzott a felkészülés legelsõ fázisáról, hiszen õ a nyár nagy részét munkával, az egyéni fejlesztések mellett Gáspár Dávid segítõjeként az U20-as válogatottal töltötte. Az augusztus elején lezajlott Eb után másodedzõnk szusszanásnyi pihenõt követõen fog bekapcsolódni a munkába.

Nem volt teljes csapatunk kerete az elsõ héten, de itt volt a fedélzeten csapatkapitányunk Gémes-Sarok Nikolett, Ruják Nóra, Vojinovic Milícia tavalyról, illetve a magyar magot alkotó új igazolásaink, Szabó Fanni, Hegedûs Janka és a visszatérõ Kaposi Pálma. A kezdésre a légiósok közül a két ukrán játékos, Taisiia Udodenko és Vita Horobets érkezett meg, a két amerikaink a terveknek megfelelõen kicsivel késõbb futott be. Elsõként Maegan Conwright-t üdvözölhettük, aki roppant viszontagságos, 40 órás, repülõjáratok késésével megspékelt utat járt be Pécsig. Vasárnap este szerencsésen landolt Cierra Bravard is, a szokásos orvosi vizsgálatok után centerünk is be tud kapcsolódni a munkába.

Wentzel Nóra még pihenõjét töltötte az elsõ héten a végig kosárlabdázott nyár után, Varga Eszter a 3×3-as válogatottal készül az Európa-bajnokságra, Habling Lara pedig az U16-os válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget.

A munka folytatódik tehát, a csapat a hét közepén egy fizikai erõfelmérõn vesz részt szerdán a Pécsi Tudományegyetemen. Az elsõ felkészülési meccset augusztus 29-én Szekszárdon játssza a PEAC-PÉCS gárdája.

Hirdetés