Hirdetés
Magyarország

Egy hónap szünet után folytatódik a hazai egyetemi bajnokság:

:

Hirdetés

Egy hónap szünet után január 13-án folytatódik az egyetemi bajnokság hazánkban. A keleti csoportban a Miskolci Egyetem fogadja a TFSE gárdáját.

Utoljára december 14-én és 15-én rendeztek mérkőzéseket az egyetemi bajnokságban. Nehéz egyelőre teljes képet adni a bajnoki küzdelmekről, mivel finoman fogalmazva is különböző helyzetben vannak a mezőnyt alkotó gárdák.

Keleten három és nyolc lejátszott mérkőzésnél tartanak a csapatok. A TFSE az egyetlen veretlen gárda, négy sikerrel rendelkeznek. Hárman, a DEAC, az ELTE-BEAC és a Semmelweis Egyetem 2-2 vereséget jegyzett, míg például a TFSE szerdai ellenfele a Miskolci Egyetem háromszor maradt eddig alul.

Nyugaton kettő és nyolc megvívott találkozó között áll a mezőny. Az UNI Győr SZESE 7 győzelemmel és 1 vereséggel vezeti a tabellát. Őket követi a BME-MAFC 5/1-es mutatóval. A PTE-PEAC is 1 vereséggel rendelkezik, de nekik mellette összesen 1 győzelmük van, mindössze kétszer léptek pályára. Ebben a csoportban január 27-én éppen egy PTE-PEAC – BME-MAFC találkozóval folytatódik a küzdelem.

Január végéig keleten jóval több mérkőzést rendeznek. A Miskolci Egyetem – TFSE ütközet mellett jövő héten kedden egy TFSE – Semmelweis Egyetem párosítás jön, amit utána Semmelweis Egyetem – Miskolci Egyetem, Szegedi RSC – TFSE és DEAC – Nyíregyházi Egyetemi SE csaták követnek ebben a hónapban.

Hirdetés