Hirdetés
Magyarország

“Egy óriási felszabadultság érzés jött”:

:

Hirdetés

A DVTK TV Napos oldal magazinja egy hosszabb riportot közölt az Aluinvent DVTK Európa Kupa szerepléséről. Ebben Földi Attila vezetőedző mellett Pusztai Petra is nyilatkozott.

A buborékos rendszer sajátosságait Pusztai Petra így foglalta össze:

Teljesen más az egész környezet. Már az önmagában, hogy nem mehetsz ki a hotelből, illetve a szobából maszk nélkül. Már a maszk is lassan ránk olvad, de ez így van rendjén, hiszen a pandémia kellős közepén vagyunk és mindenkinek az egészség a legfontosabb. Nem az igazi nézők nélkül játszani, az egésznek így egy kopárabb hangulata lesz. Sokkal zordabbak a körülmények, de szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert van bajnokságunk, tudunk játszani.

– mondta a DVTK játékosa, aki a meccsek között időtöltésről is beszélt. “Leginkább online shoppingoltunk. Átjárkáltunk egymáshoz, dokumentumfilmeket néztünk és beszélgettünk.”

Ankarában a DVTK három negyeden át szorongatta az ismert WNBA játékosokra építő Ramlát, majd a szintén extra légiósokat foglalkoztató Ormanspor-t legyőzte és ezzel kivívta a legjobb 16 közé jutást.

Torkom szakadtából üvöltöttem. Egy óriási felszabadultság érzés jött, hogy végre megcsináltuk. A bajnokságban egy kritikus TF-meccsről jöttünk, ahol kikaptunk. Ez sokunkban megmaradt. Az az eufória feltört, hogy végre egy fontos meccs, ahol nem mi voltunk feltétlenül az esélyesek és végre tudtunk bizonyítani.

– idézte fel a siker pillanatait Pusztai Petra.

Fotó:DVTK.eu

Hirdetés