Hirdetés
Archivum

Egy pontos UConn siker:

:

Hirdetés

Hiába vezetett a második félidõ elején már 15 ponttal is a Connecticut, a Baylor a hajrában visszajött a mérkõzésbe. Geno Auriemma együttese végül Maya Moore és Bria Hartley higgadt játékának köszönhetõen húzta be az évad elsõ rangadóját.

A State Farm Tip-Off Classic-ra, a UConn és a Baylor összecsapására a Connecticut Egyetem otthonában 12628 nézõ gyûlt össze. A hazai szurkolók nem láthattak sok pontot. 12 perc játék után csak 15-12-re ment a Connecticut. Az elsõ félidõ hajrája Geno Auriemma együttesének sikerült jobban, így a szünetben 35-27-re vezettek Maya Moorék.

A második félidõ elejét nagyon megnyomta a Connecticut és amikor 44-29-nél 16 pont volt a két együttes között, eldõlni látszott a csata. A merész álmokat szövögetõ Baylor azonban nem adta olcsón a bõrét és 9 perc 15 másodperccel a lefújás elõtt, 48-48-nál utolérték ellenfelüket. 5 perccel a találkozó vége elõtt 53-58-ra el is léptek a vendégek, de a hajrában a már most nagy klasszis Maya Moore és Bria Hartley vezetésével a Connecticut 65-64 arányban diadalmaskodott.

Az immáron sorozatban 80. mérkõzését nyerõ csapatból a 30 pontos Maya Moore és a 16 pontos Tiffany Hayes emelkedett ki. A Baylor legjobbjának Brittney Griner bizonyult.

A Connecticut Egyetem következõ mérkõzésére november 21-én a Georgia Tech otthonában kerül sor.

Hirdetés