Hirdetés
Utánpótlás

Egyéni képzések a Soproni Darazsak Akadémia:

:

Hirdetés

A Soproni Darazsak Akadémia két képriportban számolt be arról, hogy miként zajlik a munka járványügyi krízis miatti szigorú hatósági intézkedések közepette.

Sok-sok felvételt osztottunk meg az elmúlt két hétben darazsaink otthoni szorgalmas munkájáról, de az élet nem állt meg az arénában sem. A szabályozásoknak és ajánlásoknak megfelelően folyamatos fertőtlenítés és az egészségügyi személyzet állandó ellenőrzése mellett erősítő munkát és fizikai kontakt nélkül, egyéni képzéseket végeztek edzőink vezetésével Sportakadémiánk kosarasai. Nekik is kijár a dicséret a lelkes munkavégzésért!

– számol be a klubnál zajló életről a Soproni Darazsak Akadémia Facebook oldala, mely az átalakított táplálkozásba betekintést enged.

Az Államilag Elismert Sportakadémia minősítéssel minden területen új lehetőségek nyíltak meg előttünk, komoly előrelépést hozva életünkben. Egyik igen fontos eleme a helyes és átgondolt étkezés jelentőségének a tudatosítása, segítése a Darazsak Sportakadémia kosarasai körében. A kialakult vészhelyzetben is kiemelt figyelmet fordítunk erre, így megszerveztük, hogy a dietetikusunk által összeállított, minőségi alapanyagokból készült ételek kiszállításra kerüljenek sportolóink otthonába.

Hirdetés