Hirdetés
Magyarország

Egyéni statisztikai összefoglaló az ANB Piros csoportjából:

:

Hirdetés

Az ANB Zöld csoport statisztikáinak összefoglalása után a Piros csoport egyéni mutatóit tekintjük át. Itt is 11 és 14 lejátszott mérkőzésnél tartanak a csapatok, így már reális képet festenek a rangsorok.

A Piros csoport tabelláját veretlenül vezeti a BKG PRIMA Akadémia, miután mind a 14 mérkőzését sikerrel megvívta. A második a kedden fontos rangadót nyerő Csata DSE 13 sikerrel és mindössze 1 vereséggel. A harmadik pedig a két vereséggel rendelkező Ajka. A PINKK az elmúlt két játéknapon vesztesen hagyta el a pályát, így 5 vereséggel már lépéshátrányban negyedik.

A fontos statisztikai adatokat összegző teljesítmény-index, a VAL-mutató átlagait nézve a BKG PRIMA Akadémia játékosa Rochell Davis az első 31.79-es értékkel. Az átlaga egyedüliként lépte át a 30-as határt. A második a MAFC-ból Aradi Zsanett  29.57-es átlaggal, majd a nyolc lejátszott meccsel rendelkező Foltin Blanka (DEAC-DSI) következik a rangsorban. Neki 25.75-ös az átlaga.

A szerzett pontok átlagát Rochell Davis vezeti 17.36-os átlaggal. A 16.5 pontot átlagoló Mérész Beatrix (ELTE-BEAC Újbuda) követi. Kettőjüket leszámítva még Aradi Zsanett (16.36) és Foltin Blanka (16.13) lépi át a lélektani 15-ös határt.

Térjünk rá a lepattanókra. A rangsort 13.57-es átlaggal Rochell Davis vezet. Nem sokkal marad el tőle 13.07-es mutatóval Aradi Zsanett. A harmadik 11.88 lepattanót átlagolva Foltin Blanka, akit 9.57-es átlaggal Szabó Petra és 8.91-gyel Laura Aldazabal követ. A támadó-lepattanók rangsorát 5-ös átlaggal Davis vezeti. A második 4.36-os átlaggal Szeli Kitti és a harmadik 4.13-as mutatóval Foltin Blanka. A védő-lepattanók terén Aradi Zsanett kereken 10-et átlagol. Davis a második 8.57-es értékkel, majd Foltin Blanka következik 7.75-tel.

A gólpasszokat terén Czirják Noémi rendelkezik a legmagasabb átlaggal. A BKG PRIMA Akadémia játékosa 5.14-et oszt ki meccsenként. Az MTK-Budapest gárdájából Koch Dóra követi 5.08-as átlaggal. A hosszabb kihagyás után éppen minap edzésbe álló Angyal Barbara (Csata DSE) a harmadik 4.86-os átlaggal és mindössze hét lejátszott meccsel. Csapattársa Boros Júlia a negyedik 4.42-es mutatóval. A szerzett labdákat figyelve Mányoky Réka (Csata DSE) vezet 2.88-as átlaggal és 1.88-as átlaggal a Csata játékosa jegyzi a legtöbb kiosztott blokkot is. A szerzett labdák terén Boros Júlia követi 2.83-as mutatóval, majd a kecskeméti Burján Laura következik 2.77-tel.

Hirdetés