Hirdetés
Magyarország

Egyéni statisztikai visszatekintés a hétvégi bajnoki mérkőzésekre:

:

Hirdetés

Hétvégén a 19. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A forduló rangadóján az NKE-FCSM Csata 77-73-ra legyőzte az Aluinvent DVTK-t. Több klasszis teljesítményt hozott az a találkozó. Maja Skoric, a DVTK szerb válogatott klasszisa közel állt a tripla-duplához: 18 pontot, 9 lepattanót és 10 gólpasszt jegyzett. A teljesítmény-indexe 41-es lett.

Alisia Jenkins szintén 41-es VAL mutatót ért el. A TFSE-MTK 81-72-re alulmaradt az UNI Győr – MÉLY-ÚT otthonában. Jenkins 20 ponttal és 17 lepattanóval zárt. A VBW CEKK Cegléd hazai pályán veszített fontos meccset. A PEAC ugyanis 76-66-os győzelmet aratott Cegléden. A vereség ellenére a CEKK színeiben Katerina Sotiriou extra meccset zárt 27 ponttal és 7 lepattanóval. A teljesítmény-indexe a rutinos görög klasszisnak 37-es lett.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd 91-63-ra nyert az ELTE-BEAC Újbuda otthonában. Erica McCall a szekszárdi gárdában 23 pontot, 8 lepattanót és 3 gólpasszt jegyzett. A teljesítmény-indexe 36-os. A bevezetőben a Csata – DVTK összecsapást már kiemeltük. Megan Gustafson a győztes gárdában azon a meccsen 35-ös teljesítmény-indexet szorgoskodott össze. Dupla-duplát ért el 17 ponttal és 10 lepattanóval.

Fotó: Szilágyi Dénes – NKE-FCSM Csata

Hirdetés