Hirdetés
Magyarország

Együtt készül az Aluinvent DVTK magyar magja

Hirdetés

Múlt héten hat játékossal a fedélzeten megkezdte a munkát az Aluinvent DVTK. Medgyessy Dóra, Frindt Nikolett, Tóth Franka, Montai-Vukov Szonja, Bacsó Zsófia és Vég-Dudás Anna mellé hétfőn a felnőtt válogatott négy kerettagja, Kiss Angelika, Pusztai Petra, Kányási Veronika és Aho Nina is csatlakozott. A 10 fős keret jövő héten a két légiós, a lett Kristine Vitola és a kongói Chanel Mokango érkezével tovább bővülhet.

A csapattal a napokban forgatott a Miskolc Televízió, mely összeállítás az alábbiakban látható.

“Ez még nem az a ritmus, amiben szeretnénk dolgozni. Muszáj lesz csiszolni, hogy még gyorsabb, még pörgősebb legyen. Még időben vagyunk.” – ebben a riportban Földi Attila vezetőedző, aki mellett az új igazolások közül Montai-Vukov Szonja is nyilatkozott:

“Nagyon sok olyan régi-új csapattársam van, akivel játszottam már együtt, illetve az edző személye abszolút nem meglepetés. Az elmúlt két évet együtt töltöttük Attilával a Vasasban. A légkör új, inkább úgy mondanám.”

Az Aluinvent DVTK nevezett az Euroligára, ahol a selejtezőben a török Izmit lesz az ellenfele. A FIBA szeptember 1-én dönt a nemzetközi sorozatok rajtjáról.

Fotó: Kozma István / BOON.hu