Hirdetés
Magyarország

Elégedettek lehetnek a szezon alakulásával Szekszárdon:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd videós összeállításában Szabó Gergő ügyvezető elnök értékelte a csapat eddigi szereplését.

Mint minden csapatnak, nagyon nehéz volt ez a bajnokság a Covid és a nézők nélküli mérkőzések miatt. Összességében azt gondolom, hogy nagyon elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel. Szereztünk egy bronzérmet a kupában, a bajnokságban döntőbe jutottunk és ott várjuk a negyedik mérkőzést. A klub fennállása során a legnagyobb sikerünket értük el az Európa Kupa bronzéremmel. Bár ez nálam vetekszik a Magyar Kupa győzelemmel. Ott akkor csalódottak voltunk, közel jártunk a döntőhöz, de utólag visszagondolva és látva azt a két csapatot, amelyik megelőzött minket, óriási eredményt sikerült elérni.

– összegzett Szabó Gergő, aki a jelenleg is tartó döntő párharca is kitért:

“Az előző három mérkőzésünk felemásan sikeredett. A soproni mérkőzéseken nem tudtuk az igazi arcunkat megmutatni. Az elsőn a Sopron úgy is védekezett, ahogy az egész szezonban tette. A másodikon óriási bravúrt hajtottunk végre hazai pályán. Ami a Sopron első idei veresége volt Magyarországon. Erre szeretnénk alapozni a negyedik mérkőzésen is, hogy hasonló játékkal jövünk ki, hasonlóan harcosan jól védekezve és jól támadva, mert csak így lehet esélyünk egy ilyen szintű csapat ellen. A harmadik mérkőzés az a nap volt, amikor semmi sem sikerült. Van ilyen, ilyen a sport. Megvoltak a lehetőségeink, helyzeteink az elején, hogy tudjunk szorosabb mérkőzést játszani. Nem ment be semmi, de ezért is egy győzelem jár. Azon leszünk, hogy kiharcoljuk a negyedik meccsen: egy mindent eldöntő ötödik találkozóra kerülhessen sor Sopronban.”

Szabó Gergő is tett utalást arra, hogy vannak sérültek, de akik tudják vállalni a játékot azokkal mindent megtesznek a győzelem érdekében és ebben számítanak szurkolóik segítségére is.

“Több sebből vérzünk, de megyünk háborúba azzal, aki van. Úgy gondolom, hogy a lányok ki fogják tenni szívüket, lelküket a pályára. Most már nézők előtt fogunk tudni játszani. Elnézve a többi csarnokot, viszonylag kevesebb néző volt, mint amennyit vártak a csapatok, én bízom benne, hogy nálunk többen lesznek.” – összegzett.

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés