Hirdetés
Magyarország

Elégedettek a Vasasnál az első felkészülési meccs után:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, felkészülési mérkőzésen a Vasas Akadémia 87-44-re legyőzte a BKG-Príma Kosárlabda Akadémia együttesét. A klub honlapján Milos Pavlovic és Papp Klaudia értékelt.

Egy nagyon hasznos, jó mérkőzést játszottunk a BKG ellen, elégedett vagyok a csapattal. Igyekeztünk a teljes mérkőzés alatt magas hőfokon játszani, ez azt gondolom sikerült. Őszintén egy kicsit meglepett az ellenfél védekezési stílusa, azonban a megbeszéltek szerint játszottunk és sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Hosszú út áll még előttünk, de jelenleg elégedett vagyok a csapattal és a hozzáállással.

– mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic a klub honlapján.

A Vasas új igazolása Papp Klaudia 31 perc alatt 17 pontot ért el, kiosztott 6 gólpasszt és leszedett 4 lepattanót. A statisztikai lapjára 3 szerzett labdát is rögzítettek.

Igyekeztünk betartani azokat a taktikai utasításokat, amiket az öltözőben megbeszéltünk. Bár kell még idő ahhoz, hogy teljesen összeszokjunk, egész jó volt a védekezésünk és szépen járt a labda. Nagyon tetszett az egész csapat hozzáállása, hiszen annak ellenére, hogy edzőmeccs volt, az utolsó másodpercig komolyan vettük a találkozót.

– értékelt a Győrből igazolt játékos.

Hirdetés