Hirdetés
Archivum

Elena Delle Donne 35 pontjával a Sky sorozatban negyedik gyõzelmét szerezte:

:

Hirdetés

Vasárnapról hétfõre virradóra négy mérkõzéssel folytatódtak a WNBA küzdelmei. Nézzük a játéknap rövid összefoglalóját.

A Chicago Sky a 35 pontos Elena Delle Donne vezérletével 97-73-ra legyõzte a San Antonio Stars-t. A két csapat között a negyedik negyed elején ugrott meg látványosan a differencia, addig 10 pont alatt tudta tartani hátrányát a Stars. A sikerével a Sky sorozatban negyedik gyõzelmét aratta és az olimpiai szünet óta még mindig veretlen.

Hozta a kötelezõt a két listavezetõ, a Minnesota Lynx és a Los Angeles Sparks is. A Lynx 93-79-re verte a Connecticut Sun-t. Ezen a találkozón a harmadik negyed végéhez közeledve már a 20 pontot ostromolta a differencia. A Sparks pedig egy hullámzó mérkõzésen 88-81-re múlta felül az Indiana Fever-t. Érdekes találkozó volt abból a szempontból, hogy a Sparks már az elsõ negyedben 12 pontos elõnyt alakított ki. A Fever azonban a félidõre 46-41-re felzárkózott. A harmadik negyedben ismét ellépett a Los Angeles, de a Fever a 27-16-ra megnyert negyedik negyedben ismét felkapaszkodott.

Ami a többi eredményt illeti, a Washington Mystics 88-83-ra legyõzte a Dallas Wings-t, míg a Seattle 91-82-re az Atlanta Dream gárdáját.


Eredmények

Washington Mystics – Dallas Wings 88-83
San Antonio Stars – Chicago Sky 73-97
Seattle Storm – Atlanta Dream 91-82
Indiana Fever – Los Angeles Sparks 81-88
Connecticut Sun – Minnesota Lynx 79-93

Hirdetés