Hirdetés
USA

Elena Delle Donne hosszabbított a Washington Mystics gárdájával:

:

Hirdetés

A WNBA címvédője, a Washington Mystics a hivatalos honlapján bejelentette, hogy meghosszabbította a szerződését a klubbal a tavalyi alapszakasz MVP-je, Elena Delle Donne.

Nem volt kérdés Elena Delle Donne washingtoni hosszabbítása, mivel a felek kész tényként nyilatkoztak arról az elmúlt hetekben, hogy folytatják a közös munkát. Delle Donne az alapszakaszban 31 mérkőzésen 29.1 perc alatt 19.5 pontot, 8.3 lepattanót és 2.2 gólpasszt átlagolt. A rájátszásban kilenc mérkőzésen lépett pályára derékfájdalmakkal küzdve. Ezeken 30.2 perc alatt 16.9 pontot, 6.6 lepattanót és 2.0 gólpasszt jegyzett.

“Elena Delle Donne a legnagyobb hatású játékos a Washington Mystics történetében. Három évvel ezelőtti érkezése tette lehetővé a bajnoki menetelésünket. Boldog vagyok, hogy újabb négy évre elkötelezte magát hozzánk és folytathatjuk közösen az építkezést itt Washingtonban.” – nyilatkozta Mike Thibault vezetőedző.

Delle Donne négy évre, sajtóhírek szerint szupermaximumért írt alá. Az új kollektív-szerződés értelmében ez 899000 dollárt jelent a négy évre.

Fotó: Washington Mystics

Hirdetés