Hirdetés
Archivum

Elena Delle Donne legnagyobb rajongója Hong Kong-ból:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a Washington Mystics a WNBA szerdai játéknapján magabiztos sikert aratott a Chicago Sky felett. A találkozó kapcsán egy elszánt Hong Kong-i rajongó is címlapokra került.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Elena Delle Donne globálisan (is) az egyik legnépszerûbb játékos a WNBA sztárjait tekintve. Egy rajongója azonban Hong Kong-ból mindenki mást felülmúlt eddig. Wai Chi Yip korábban csak televízióban láthatta játszani Elene Delle Donne-t, de végre megvalósult a személyes találkozó. A hét elején repülõre ült Hong Kong-ban, 16 órát utazott New Yorkig. Ezt követõen autót bérelt és szerencsésen megérkezett Washingtonba a Mystics – Sky összecsapásra. Itt magasba emelte a fentebb is látható táblát. “8000 mérföldet utaztam Hong Kongból, hogy lássam játszani Elene Delle Donne-t.”

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Wai Chi Yip elmondása szerint elsõsorban Elene Delle Donne hozzáállása, személyisége fogta meg. Évek óta hazájában a televízióban minden mérkõzését megnézte. “Amikor kiderült, hogy mikor tudom kivenni éves szabadságomat, megnéztem a sorsolást, hogy játszik-e azon a héten a Washington. Ez a meccs az egyetlen esélyem volt, hogy idén élõben láthassam, így megszerveztem az utat. Megfizethetetlen élmény volt.” – mondta a lelkes rajongó, akit még a televíziós közvetítésben is meginterjúvoltak.

“Hihetetlen. Ennyit utazni azért, hogy lássanak minket, engem játszani. Örömteli, hogy találkozhattunk. Valószínû, hogy az egyik legnagyobb rajongó.” – fogalmazott Elene Delle Donne.

Hirdetés