Hirdetés
USA

Elengedte Alisia Jenkins-t az Indiana Fever:

:

Hirdetés

Pénteken az átigazolási időszak lezárulta előtt pár perccel az Indiana Fever és a Chicago Sky között játékosmozgásra került sor. Ezzel együtt a Fever arról is tájékoztatást adott, hogy megköszönték Alisia Jenkins szolgálatait. Az európai szezonra hazánkba visszatérő játékos kedden egy mérkőzésen tudott pályára lépni a ligában.

A Chicago Sky együttesében folytatja a Fever magas játékosa Stephanie Mavunga. Cserébe az indianapolis-i klubhoz kerül Jantel Lavender játékjoga, aki ezt a szezont sérülés miatt kihagyja, illetve a 2021-es draftra egy második és egy harmadik körös választási jog.

Ennek a váltásnak elsősorban a Sky szempontjából van nagy jelentősége. Jantel Lavender egy négyéves, 456000 dolláros szerződés utolsó évét tölti. Így, hogy nem számolhatnak vele egész szezonban, gyakorlatilag néhány draft választási lehetőségért cserébe sikerült kiszállni ebből a kötelezettségből. Ráadásul Stephanie Mavunga a hátralévő mérkőzéseken magas posztokon még egy kis variációs lehetőséget is biztosíthat. Nem lenne meglepő, ha a Fever ezzel már azt alapozná meg, hogy jövőre Lavenderrel folytatják a közös munkát.

Fotó: Indiana Fever

Hirdetés