Hirdetés
Magyarország

Elhalasztották a BEAC 30 évvel ezelőtti bajnokcsapatának köszöntését:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda a hivatalos felületein adta hírül, hogy elhalasztották a klub 30 évvel ezelőtti bajnokcsapatának köszöntését.

Ahogy arról korábban részletesen beszámoltunk, a Buttás Pál vezette és Balogh Judit fémjelezte csapat mai napig az utolsó, amelyik kvázi amatőr együttesként jutott fel a csúcsra a hazai élvonalban és szerezte meg a BEAC egyetlen bajnoki címét. Erre a szép sikerre emlékeztek volna szombaton az ELTE BEAC Újbuda – TFSE MTK bajnoki mérkőzés előtt a Gabányi László Sportcsarnokban.

A Magyarországot is érintő koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedésekkel összhangban, fájdalmas döntést kellett hoznunk. Mivel a jelen helyzetben nem javasolják a 100 fő feletti tömegrendezvények megtartását, és a zárt helyen tartott sportrendezvények kapcsán is korlátozás várható, úgy ítéltük meg, hogy nekünk is lépnünk kell. Tekintetbe véve azt, hogy az eseményre a meghívottakkal, szurkolóinkkal, és akadémiánk játékosaival együtt többszáz embert vártunk, nehéz szívvel, de a március 14-én, 16 órára, a Gabányi Sportcsarnokba tervezett ünnepi köszöntés elhalasztása mellett döntöttünk.

– olvasható a klub közleményében.

Hirdetés