Hirdetés
Európa

Elhalasztották a Salamanca esti bajnoki mérkőzését:

:

Hirdetés

Két mérkőzést kellett elhalasztani a spanyol bajnokság második fordulójából.

A Casademont Zaragoza és a Ciudad de La Laguna Tenerife összecsapása már korábban halasztásra került. Vasárnap estére pedig hivatalossá vált, hogy a Salamanca és a Campus Promete mérkőzése is későbbi időpontban kerül lejátszásra.

A találkozót eredetileg vasárnap délben rendezték volna. A Campus Promete soraiban azonban egy játékos koronavírus tesztje pozitív lett. Egy második teszt elvégzésére volt szükség. Ennek megfelelően előbb hétfőn 20 óra 30 percre halasztották az összecsapást. Amikor pedig vasárnap a második teszt megerősítő eredményt hozott, a találkozó későbbi időpontban történő lejátszása mellett döntöttek.

Spanyolországban két fordulón van túl a bajnokság. Az eddigi 16 kiírt találkozóból 12 összecsapást tudtak megrendezni és 4 meccset kellett halasztani.

A második forduló szombati mérkőzéseiről összefoglalónk ITT olvasható. Vasárnap a Gernika a papírformának megfelelően 70-45-re kiütötte a Bembibre alakulatát a 13 pontot elérő Nadia Gomes vezetésével. Az Estudiantes pedig kisebb meglepetésre 83-71-re legyőzte az Ensino Lugo-t. Itt Arica Carter 16 pontját kell kiemelni a győztes gárdából.

A második forduló eredményei

Lointek Gernika – Embutidos Pajariel Bembibre 70-45
Movistar Estudiantes – Durán Maquinaria Ensino 83-71
IDK Euskotren – Spar Girona 63-81
Quesos El Pastor – Alter Enersun CB Al-Qázeres 63- 54
SPAR Gran Canaria – Valencia Basket 60-74
Kutxabank Araski – Cadí La Seu 68-58

Tabella ITT

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

Hirdetés