Hirdetés
Archivum

Elindult a soproni Euroliga Final4 jegyértékesítése:

:

Hirdetés

Március 31-én, vasárnap délben elindult az online jegyértékesítés a 2019-es nõi kosárlabda Euroliga Final4 küzdelmeire, melyet a soproni Novomatic Arénában rendeznek.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Az online jegyértékesítés az EVETIM felületein érhetõ el IDE KATTINTVA

Euroliga Final4 2019 – hivatalos program

Április 12., péntek – elõdöntõk

17:00 USK Praha – Dinamo Kurszk

20:00 UMMC Jekatyerinburg – Sopron Basket

Április 14., vasárnap – helyosztók

17:30 Bronzmérkõzés

20:30 Döntõ

Szervezõi tájékoztató

Mint ismert április 12-14. között Sopron ad otthont a Nõi Euroliga négyes döntõjének. Tavaly magasra tettük magunknak a lécet a rendezéssel, éppen ezért kettõzött energiával vágtunk bele az újabb FINAL4 elõkészületeibe, hogy idén is egy emlékezetes rendezvénnyel vívjuk ki a szakma elismerését.

2018-ban, az azt megelõzõ évek rengeteg színvonalas tornájának rendezése ellenére egy teljesen ismeretlen, és óriási kihívásokat jelentõ terület volt számunkra a négyes döntõ megszervezése. Jól vizsgáztunk, és habár az idõ ezúttal még szûkösebb, a tavaly már bizonyított stábunk, az egy évvel ezelõtt megszerzett minden tapasztalatával, idén is készen áll arra, hogy a FINAL4-ra kilátogatók elégedetten hagyják el az aréna kapuit április 14-én este.

Az erõfeszítéseink nyomán folyamatosan megújuló Novomatic Aréna ezúttal is új köntösben fog pompázni. Az átalakulás során fõ pálya és az Akadémiai Oktatóközpont terme közötti mobil fal elbontásra kerül, illetve egy mobil lelátó kerül felhúzásra. Ennek köszönhetõen, a csarnok teljes befogadóképessége 3000 fõre bõvül. A már bejáratott média tribünhöz közel, az alagsorban kap helyet a média központ, közvetlenül az elegáns sajtószoba mellett. A Darázsfészek elnevezésû kistermet idén is egy 200 fõ befogadására alkalmas VIP étteremmé varázsoljuk át.

FAN SHOP-unk is felturbózott kínálattal, egyedi, FINAL4-os ajándéktárgyakkal, többek között igényes pólókkal, hátizsákkal, poszterrel várja az érdeklõdõket.

Idén is szurkolói zónák gondoskodnak majd arról, hogy tartalmasan teljen az idõ a mérkõzéseken kívül is. Az Aréna nyugati oldalán a FAN ZONE 1-ben játékos feladatokkal várjuk a szurkolókat, ahol elsõsorban a fiatalabb korosztály töltheti majd önfeledten az idõt a mérkõzések elõtt és között. A stadion felöli keleti oldalon kialakítandó FAN ZONE 2-ben is készülünk játékokkal a sörsátor nyújtotta gasztronómiai élmények kiegészítésére. Az Aréna elõtti parkoló a VIP vendégeinknek lesz fenntartva, de itt lehet majd átvenni az akkreditációkat, és az elõzetesen lefoglalt jegyeket is. Természetesen amennyiben lesz még szabad hely a játéknapokra, úgy azon belépõket is itt lehet megváltani.

A FINAL4 visszatér Sopronba! Várjuk Önöket is!

Hirdetés