Hirdetés
Archivum

Elisa Aguilar a CCC Polkowice új irányítója:

:

Hirdetés

Bevált recepten ne változtass. Ez lehetett a mottójuk a CCC Polkowice vezetõinek. A lengyel bajnoknál a távozó Laia Palau helyét egy még rutinosabb spanyol irányító Elisa Aguilar veszi át.

A 36 éves Aguilar a Szpartak Moszkvától érkezik, ahol már csak kiegészítõ emberként számoltak vele. Az Euroligában 5.1 pont, 1.6 lepattanó és 2.3 gólpassz volt az átlaga, míg az Orosz bajnokságban 3.4 pontot, 1.2 lepattanót és 1.7 gólpasszt jegyzett.

A napokban vált hivatalossá, hogy a CCC Polkowice gárdájától Palau Prágába igazolt. Ami a lengyel bajnok többi játékosát illeti. Május elején hosszabbították meg Valeriya Musina szerzõdését és az idei sikercsapatból elkötelezte magát a folytatás mellett az ausztrál válogatott Belinda Snell is.

Új szerzemény a négyes poszton bevethetõ Paulina Misiek, aki az Energa Torun gárdájában produkált jó szezont. Átlagban 10.1 pontot, 5.8 lepattanót és 1.3 gólpasszt jegyzett. Mellette érkezik még Teja Oblak is. A szlovén játékost már tavaly  kiszemelték, de végül a válogatottban elszenvedett súlyos térdsérülése miatt nem kezdhette el a szezont Lengyelországban.
 

Hirdetés