Hirdetés
Magyarország

Elkészült a DVTK Aréna:

:

Fotó: DVTK.hu

Hirdetés

Közel egy évszázados álmodozás, hosszú előkészítés és két évnyi megfeszített munka után 2021. október 21-én csütörtökön teszt üzemmódban megkezdi a működését az új DVTK Aréna, a klub multifunkciós sportcsarnoka – olvasható a DVTK hivatalos honlapján.

A soron következő két hazai hivatalos „tesztmérkőzésre” az éves bérletet váltó szurkolókat várják, a mérkőzések megtekintésével párhuzamosan ők próbálhatják ki először a sportcsarnok különböző szolgáltatásait. A tesztelés célja, hogy bérletesek visszajelzései alapján (amelyeket a dvtkarena@dvtk.eu email címe várnak a mérkőzések után) még tovább tudják javítani a kiszolgálás minőségét és így a november 3-i hivatalos megnyitó mérkőzésre minden tökéletesen készen álljon egy teltházas, klubtörténeti jelentőségű kosárlabda ünnepre. A novemberi hivatalos megnyitóra számos meglepetéssel készülnek (a részletes programot később ismertetjük).

Női Kosárlabda Európa Kupa, F-csoport, 2. forduló
2021. október 21., csütörtök
18:30 Diósgyőri VTK – Nika Syktyvkar (orosz)

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 6. forduló
2021. október 24., vasárnap
17:30 Diósgyőri VTK – TFSE-MTK

Hivatalos Megnyitó Mérkőzés:
Női Kosárlabda Európa Kupa, F-csoport, 4. forduló
2021. november 3., szerda
18:30 Diósgyőri VTK – Ludovika-Csata (magyar)

Jegy- és bérletinformációk
A két soron következő (október 21., október 24.) mérkőzést éves bérletet vásárló szurkolók tekinthetik meg. A klub a J, K és L és I szektorokba nem értékesít bérleteket, a többi szektorba egységesen 10.000 Ft-ba kerülnek a 2021/22-es szezonra érvényes bérletek. Az éves VIP Támogatói Bérlet ára 120.000 Ft. Az évad során legalább 17 hazai mérkőzést rendeznek, de ez a szám 20 fölötti is lehet.

A bérletek online, a jegymester.hu oldalon már megvásárolhatók. A DVTK Shopban kedden 12 órától kaphatók bérletek.

A mérkőzések 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak, ezért kérik szurkolókat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Nyitvatartás
DVTK Shop
Hétfő-szerda: 12:00-18:00
Csütörtök: 12:00-19:00
Péntek: 12:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: 16:00-18:00

A DVTK Aréna szektorbeosztása
Ultra szektor: A szektor
Palánk mögötti szektorok: B, C, G, H szektor
Keleti oldal (kispadok mögötti rész): D, E, F szektor
Nyugati oldal: J, K, L szektor
Vendégszektor: I szektor

A szurkolóknak lehetősége nyílik a lelátó nyugati oldalán 7-10 fős privát sky boxok bérlésére akár a teljes szezonra, akár az egyes mérkőzésekre. A teljes szezonra történő szerződéskötés esetén a bérlő jogosult minden a DVTK Aréna által rendezett eseményen (pl. koncerteken, színházi előadásokon) is további költségek nélkül fogadni a vendégeit. A sky boxok bérlésének lehetőségével kapcsolatban Balogh Annamária ad további felvilágosítást a 06305348409-es telefonszámon.

Ünnepélyes megnyitó
A november 3-i ünnepélyes megnyitó mérkőzés és az azt követő összes találkozó a bérletek mellett belépőjeggyel is megtekinthető lesz. Az ünnepélyes megnyitó mérkőzésre a jegyértékesítés a tervek szerint október 25-én hétfőn indul, de természetesen az éves bérletek is érvényesek lesznek erre az alkalomra is.

A DVTK Arénában a J, K és L szektorokba egységesen 1.500 Ft a jegy ára, a többi hazai szektorba és a vendégszektorba pedig 1.000 Ft. Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban. A VIP belépőjegyek ára 12.000 Ft.

Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyesen és online (jegymester.hu) is kaphatóak a bérletek és a jegyek. A DVTK Aréna jegypénztárában az első két mérkőzésre még nem lehet bérletet vásárolni, a klub a DVTK Shopban várja a szurkolókat – olvasható a DVTK hivatalos honlapján.

Hirdetés