Hirdetés
Magyarország

Elkészült a Sopron – Prága Euroliga negyeddöntő menetrendje, több soproni mérkőzés időpontja változik:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos felületein bejelentette, hogy véglegessé vált az USK Praha elleni Euroliga negyeddöntőjének a menetrendje. Ezzel együtt pedig több bajnoki mérkőzés időpontja is változik.

“A ZVVZ USK Prága elleni negyeddöntő párharc az egyik fél két győzelméig tart. A sorozat március 8-án, kedden indul Sopronban. A második mérkőzést március 11-én, pénteken rendezik Prágában. Amennyiben harmadik mérkőzésre van szükség, az március 16-án, szerdán lesz a Novomatic Arénában. A soproni mérkőzések 18.15 órakor kezdődnek.” – írja a Sopron Basket közleménye.

A Sopron Basket két bajnoki alapszakasz mérkőzésének – a DVTK és az Atomerőmű KSC Szekszárd elleni összecsapás – időpontja változik.

‘A DVTK elleni bajnoki előbbre kerül egy nappal. A találkozó március 4-én, pénteken 18 órakor kerül megrendezésre. A bajnoki alapszakaszt záró Atomerőmű-KSC Szekszárd elleni összecsapás március 15-re kerül át, amennyiben az Euroliga párharc két mérkőzés alatt véget ér. Amennyiben három mérkőzést vívunk a Prágával, abban az esetben március 19-én, szombaton fogadjuk hazai környezetben, 16.30 órától a szekszárdiakat, dupla mérkőzésen a Sopron KC csapatával.” – összegez a Sopron Basket tájékoztatója.

Hirdetés