Hirdetés
USA

Elkészült a WNBA 2020-as alapszakaszának versenynaptára:

:

Hirdetés

A WNBA kiadta a 2020-as alapszakasz versenynaptárát. Július 25-én kezdődnek a küzdelmek és az alapszakasz a tervek szerint szeptember 12-én zárul.

A 2020-as WNBA szezont a floridai Bradentonban bonyolítják le. A mérkőzések helyszíne a Feld Entertainment Center lesz, ahol két, televíziós közvetítésre is alkalmas pályát állítottak fel. A centerpályáról korábban képriportot közültünk, mely ITT megtekinthető. 

Az alapszakaszban a csapatok 22 mérkőzést vívnak. A találkozókat keddtől vasárnapig rendezik a következő hetekben. Napi három meccset követhetnek majd a szurkolók. Magyarországon minden összecsapás élőben látható a WNBA League Pass szolgáltatásán. A tengerentúlon a női szakág népszerűsítése szempontjából nagyon fontos, hogy az ABC/ESPN csoport 24 összecsapás országos közvetítését vállalta. A CBS Sports pedig 40 találkozót tűz műsorára.

A szezonnyitót július 25-én, magyar idő szerint 18 órától rendezik. A Seattle Storm és a New York Liberty csap össze. A Storm színeiben láthatjuk Breanna Stewart és Sue Bird visszatérését, míg a Liberty-nél bemutatkozik Sabrina Ionescu. Ezt követi egy tradicionális rangadó a Los Angeles Sparks és a Phoenix Mercury között. A nyitó nap programját pedig a címvédő Washington Mystics mérkőzése teszi teljessé. Az Indiana Fever alakulatával mérik össze a tudásukat.

A teljes menetrend megtekinthető IDE KATTINTVA

Hirdetés