Hirdetés
Magyarország

Megjelent Török Zoltán: Mese is lehetne című könyve:

:

Hirdetés

Mese is lehetne címmel írt Török Zoltán, a Sopron Basket ügyvezetője könyvet az elmúlt 25 év történetét összefoglalva. A negyed évszázad történéseit feldolgozó könyv nyomdai utómunkája elkészült és a kiadványok megérkeztek a soproni klubhoz.

Ma, amikor e sorokat írom, célom e visszaemlékezéssel az, hogy a pályán elért eredmények mögé láttassak és megörökíthessem mindazt, ami számomra abból a huszonöt évből megmaradt: emberek, akik alakították a sorsomat, történések, melyek ilyen vagy olyan módon, de meghatározták a karrierem. Végül, de nem utolsósorban érzések, amik a lelkemben kavarogtak, miközben megéltem ezt az időszakot, munkásságom legfontosabb pillanatait.

Mese is lehetne, adtam címül és tényleg! Időnként mesébe illő dolgok történtek velem, valahogy úgy, mint az igazán jól kitalált történetekben.
Az események papírra vetése során nem ragaszkodtam a kronológiához, nem böngésztem az internetet és nem kutattam a fiókjaimban. Volt, aki azt javasolta, csak meséljem el, kérjek meg rá hozzáértőt, írja meg ő. De én pontosan azt akartam kiírni magamból, amit az elmém őriz. A saját szavaimmal. A jót is és a rosszat is. Döntően a jót!

Persze, a hasonlóság megtörtént eseményekkel, vagy valós személyekkel nagyon is mutathat azonosságot. De csak annyira, amennyire és ahogyan azt az elmém megőrizte.

– fogalmaz Török Zoltán az előszóban.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

A könyv ára: 2990 Ft

A megrendeléseket a FOXPOST csomagautomata rendszerén keresztül kézbesítjük.

Kedvezményes áron megrendelhető mellé a készlet erejéig az Európa Expressz című könyv is, mely a 98-as Ronchetti Kupa győzelem sikertörténetét dolgozza fel. Akciós ár: 990 Ft.

A könyvek postázása előreláthatóan április 14-től indul.

A megrendelő űrlap az alábbi linken érhető el: Megrendelő űrlap

Kérdése van? Írjon nekünk a meseislehetne@wb-sopron.com email címre.

Hirdetés