Hirdetés
Magyarország

Elkezdődött a DVTK Multifunkciós Sportcsarnok építése:

:

Hirdetés

A DVTK hivatalos honlapja adta hírül, hogy a terveknek megfelelően időben elkezdődött és jelenleg is zajlik a DVTK Multifunkciós Sportcsarnok építése Diósgyőrben.

A sportkomplexumot 2020 végén vehetik birtokba a DVTK felnőtt és utánpótlás korú sportolói – ad tájékoztatást a klub hivatalos honlapja. Mint ismert, összesen háromezer négyzetméteres csarnoktér kerül kialakításra, amelyben öt egész pálya és két félpálya található. A teleszkópos lelátók 3500 néző befogadására lesznek alkalmasak és a minden igényt kielégítő kiszolgálóhelyiségekkel is felszerelt lesz a multifunkciós sportcsarnok.

A DVTK korábbi közleménye emelte ki, hogy a háromszintes (földszint, plusz két emelet) épületben helyet kap két külön bemelegítő-terem, amelyek együttesen 500 négyzetméteresek. A csapatok, sportolók számára tizenhat öltöző áll majd rendelkezésre, amelyek közül kettő akadálymentesített lesz a mozgásukban korlátozott sportolók számára.

A játékteret behúzható lelátok határolják mind a négy oldalról. Behúzott állapotban 5 szabvány méretű pálya és 2 félpálya fér el a csarnokban, amelyeket leereszthető függönyök választanak el egymástól. Mérkőzésnapon a lelátók kihúzásával a középső főpálya kerül a tér középpontjába.

Fotó: DVTK.eu

Hirdetés