Hirdetés
Utánpótlás

Elkezdődött a rájátszás a leány kadett bajnokságban:

:

Fotó: sopronidarazsak.com

Hirdetés

A múlt hét során a leány kadett korosztályban elkezdődtek a rájátszás küzdelmei a döntőbe jutásért. Az Alapszakaszban a csapatok oda-visszavágós körmérkőzéses rendszerben döntötték el a helyezéseket a csoportokon belül – azaz mindenki összesen 10 mérkőzést játszott. A döntőbe való jutásért – azaz a Rájátszásban – a résztvevő csapatokat három csoportba osztották. A csoportok a következőképpen néznek ki:

Piros csoport: Az Országos Főtábla I. csoportok 1-4. helyezettjei kerülnek a „Piros” csoportba – azaz 8 csapat.

Fehér „A” és „B” csoport: Az Országos Főtábla I. csoportok 5-6. helyezettjei, illetve az Országos Főtábla II. csoport 1-4. helyezettjei kerülnek a Fehér „A” és „B” csoportba – vagyis 4-4 csapat.

Csoportbeosztás

“Piros” csoport

Csata DSE
NKA Pécs/A
BEAC-Újbuda KA/A
DVTK Akadémia/A
Darazsak Sportakadémia/A
Vasas Akadémia/A
Zsíros Akadémia Kőbánya/A
PVSK NKA/A

További mérkőzésidőpontok ITT találhatóak.

Fehér “A” csoport

Kecskeméti KA/A
Kiss Lenke KA/A
Szegedi KE/A
Bajai NKK/A

További mérkőzésidőpontok ITT találhatóak.

Fehér “B” csoport

Atomerőmű-KSC Szekszárd
Darazsak Sportakadémia/B
Szolnoki Sportcentrum/A
Török F.-Törekvés SE/A

További mérkőzésidőpontok ITT találhatóak.

Az elmúlt két hétben összesen három mérkőzést játszottak le ebben a két csoportban szereplő együttesek. Lássuk, hogy alakultak ezek a találkozók:

A Rájátszás “Piros” csoportjában már javított is a Csata DSE utolsó, az alapszakaszban elszenvedett veresége után, méghozzá Toman Dóra és Vladár Róza nagyszerű játékára építve. Főként a két középső negyedben irányítva a játékot, idegenben verték a 27 pontos Kókai Patrícia Tímea által vezetett Darazsak Sportakadémia/A-t (70-75).

A Fehér B csoportban sokáig irányította a játékot a Salamon Réka, Raffay Dóra és Plangár Réka által vezetett Darazsak Sportakadémia/B a Szolnoki Sportcentrum/A ellen, és bár a vendégek nagyot hajráztak, végül nem tudtak fordítani (67-65). Az Atomerőmű-KSC Szekszárd már egy sokkal simább mérkőzésen verte a Török Flóris-Törekvés SE/A-t (96-65), miután a jól játszó Hencsik Adrienn mellett, Szücs Gréta egészen fantasztikusan játszott – 37 pont, 19 pattanó, 5-5 blokk és szerzett labda, 3 gólpassz, és összesen 66 VAL került a neve mellé – illetve, Csákvári Viktória is kiemelkedő volt a maga 40 VAL-jával.

Forrás: hunbasket.hu

Hirdetés