Hirdetés
Európa

Elkezdte a felkészülést a Sepsiszentgyörgy:

:

Hirdetés

Elkezdte a felkészülést a 2020/2021-es szezonra az Euroliga selejtezőben is érdekelt Sepsiszentgyörgy – adta hírül a klub hivatalos Facebook oldala.

Hétfőn a lányokon és a szakmai stábon koronavírusz-tesztet végeztek, amely mindenkinek negatív lett. A klub tájékoztatója azt is kiemeli, hogy a játékosok kedden orvosi vizsgálaton vettek részt és immár teljes erőbedobással készülnek az új szezonra.

Mint ismert, a Sepsiszentgyörgy idén kipróbálja magát a legrangosabb európai kupasorozatban. Az Euroliga-selejtezőben a Gironával mérkőznek.

Az előttünk álló évad keretét tekintve a tavaly még Szekszárdon szereplő Marie Ruzickova a Sepsi-SIC alakulatához igazolt. A szlovák center szerdán edzésbe is állt.

Maradt az elmúlt szezon csapatából Annemarie Gödri-Părău, Andra Mandache, Orbán Nikolett, Kovács Renáta, Ștefania Cătinean, Rebecca Tobin, Jovana Pašić, valamint hosszú sérülés után visszatér Ioana Ghizilă. Új érkező Ruzickova mellett Kelemen Kincső, aki öt év után viseli ismét a Sepsiszentgyörgy mezét, illetve Adina Stoiedin, a görög Pinelopi Pavlopoulou és Rebekah Gardner.

Fotó: Sepsi-SIC / Miska Brigitta

Hirdetés