Hirdetés
3x3

Elmarad a kecskeméti streetball:

:

Hirdetés

Kecskeméten elmarad az eredetileg holnapra, azaz szombatra meghirdetett streetball-rendezvény – adta hírül a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) hivatalos honlapja.

Ennek oka, hogy a város vezetése a Bács-Kiskun Megyei tisztifőorvos javaslata alapján, a koronavírus járvány helyi terjedése miatt úgy döntött, nem engedélyezi az esemény lebonyolítását. A szervezők már az összes lehetséges csatornát igénybe véve próbálták tájékoztatni a szomorú, de talán valahol érthető fejleményről a csapatokat.

A sorozat oldalán, a www.streetballnet.hu-n természetesen már jelezték is, hogy törölték a tornát. Ami a befizetett nevezési díjakat illeti: azokat a nevező csapatok, ha úgy döntenek, egyrészt átírathatják a jövő hétvégi, budapesti Kosárlabdázás Napja rendezvényre, vagy vissza is igényelhetik.

A szervezők amellett, hogy sajnálják, hogy a kecskeméti streetball elmarad, már a jövő hétvégi, Hősök Terén tartandó Kosárlabdázás Napjára készülnek, amelyet természetesen az akkor érvényes egészségügyi rendelkezések maximális betartása mellett rendeznek majd.

Fotó: streetballnet.hu

Hirdetés