Hirdetés
Archivum

Elmaradt a Gyõrbe látogató Bourges hétvégi bajnokija:

:

Hirdetés

Felemás hétvégén vannak túl a magyar csapatok hétközi Euroliga riválisai. A Sopront fogadó Salamanca az utóbbi hetek gyengélkedése után ismét gyõzelmet ünnepelhetett, míg a Gyõrbe látogató Bourges bajnokija elmaradt.

A Bourges a Charleville-Mézières alakulatát fogadta volna, de a vendégek nem tudtak elutazni az összecsapásra. A hétvégén ugyanis a Charleville-Mézières keretén egy vírusos gyomorfertõzés söpört végig. A teljes szakmai stáb mellett 7 játékos is kidõlt. A balszerencsés klub vezetése kérte, hogy a mérkõzést egy késõbbi idõpontban rendezzék meg, melyhez természetesen hozzájárult a francia nõi profi liga.

A Salamanca találkozójáról már beszámoltunk a Spanyol bajnokság 9. fordulójának összefoglalójában. Lucas Mondelo gárdája a Cadi La Seu d’Urgell vendége volt. Az alacsonyabban jegyzett hazai csapat remekül tartotta magát, a negyedik negyed elején még 59-54-es elõnyben voltak. Ezt követõen azonban Xargay és Bonner vezérletével fordított és 73-65-re nyert a Salamanca. A Salamanca legeredményesebbjének a 26 pontos Bonner bizonyult.

Hirdetés