Hirdetés
Archivum

Elīna Babkina a PINKK Pécsi 424-hez igazolt:

:

Hirdetés

Újabb ismert játékossal bõvül a magyar bajnokság mezõnye. A PINKK Pécsi 424 rövid közleményben jelentette be, hogy a lett válogatott klasszisa Elina Babkina a szezon végéig a klub játékosa lesz. Az alábbiakban a PINKK közleménye olvasható.

Kivételes lehetõség adódott arra, hogy baráti együttmûködés keretében, Sandro Orlando kapcsolatának köszönhetõen, remek játékos érkezzen a PINKK Pécsi 424-hez.

Elīna Babkina 26 éves lett válogatott irányító, sérülése után õsszel a Fenerbahçe csapatával edzett és nyerte vissza kondícióját. Most a szezon végéig tartó igen elõnyös szerzõdéssel lett a PINKK tagja, elsõsorban azért, hogy edzõnk keze alatt, a csapatunknál lendüljön ismét játékba.
Korábbi csapatai közül kiemelhetjük: TTT / Riga, Lotos Gdynia Fenerbahçe, Târgoviºte, USK Praha: Nagyezsda Orenburg, Spar Citylift Girona, Los Angeles Sparks csapatait.

Babkina szerzõdése nem volt tervezett, de a csapat élni kívánt az adódó lehetõséggel, ezzel a PINKK Pécsi 424-nek öt külföldi játékosa lesz, ami ösztönzõ versenyhelyzetet teremthet.

Elīna Babkina pénteken érkezik meg Pécsre.

Forrás: PINKK Pécsi 424 Sajtóközlemény

Hirdetés