Hirdetés
Archivum

Élõ videó: Fenerbahce – Galatasaray 13:00:

:

Hirdetés

Vasárnap magyar idõ szerint délután 13 órától rendezik Isztambulban a Fenerbahce – Galatasaray török örökrangadót. Klasszis játékosok egész sora és kiélezett csata várható.

BEHARANGOZÓ

Amíg a jelenlegi erõviszonyok jellemzik az európai nõi kosárlabdát, addig a Fenerbahce – Galatasaray török csúcsrangadó a szakág kiemelt eseménye. A két csapat idén a török tabellán nagyon távol áll egymástól. Ha a helyezéseket nézzük, akkor a harmadik fogadja a nyolcadikat. Legutóbb december 30-án találkozott a két gárda. Akkor a Fenerbahce végig dominált és az egyik legjobbja, Allie Quigley nélkül felálló Galatát 79-67-re verte. Az volt az az idõszak, amikor a Fener-nél még ment a szekér, míg a Galataasaray éppen abban az idõben indult meg a lejtõn.

Azóta mindkét fél nagy utat tett meg. A Fener-t a Sopron Basket kiejtette az Euroliga negyeddöntõjében, a Galata pedig eljutott az Európa Kupa fináléjába. Az a menetelés is megmutatta, hogy legerõsebb keretével egy-egy meccsen bárkivel versenyképes Marina Maljkovic együttese. Extra motivációval játszanak ilyenkor a csapatok, ami még tovább csökkentheti a különbséget. Ráadásul a tét sem kicsi. A Fener ugyan már nem tud változtatni a pozícióján, a Mersin visszaesése miatt a Galatának viszont még a 7. hely is elérhetõ matematikailag a tabellán. Sokszor hangoztatják, hogy nem engedték el a bajnokságot. Bár a fókuszban most az EK fináléja van.

A mérkõzésen Valerie Garnie tovább finomíthatja a Fenerbahce játékát. Tét nélkül, mégis magas hõfokú rangadón kemény ellenfél ellen. Erre szükség is lesz, hiszen a papírforma szerint az elõdöntõt és ha eljutnak odáig, a finálét is pályahátrányból kellene megvívniuk. Aeriel Power és Lynetta Kizer elküldésével szûkösebb lett a keret a Fener-nél, ráadásul magas posztokon nincsenek elengedve. Gintare Petronyte és Ewelina Kobryn révén éppen itt foghatja õket legnagyobb ellenfelük. A Galatasray-nak az Európa Kupa döntõre való felkészüléshez kiváló alkalmat kínálhat ezzel ez a csata.

ÉLÕ VIDEÓ

Trt Spor Canlı İzle: Kesintisiz HD Yayın

Trt Spor canlı yayınını HD kalitesinde kesintisiz olarak cepten ve bilgisayar üzerinden izleyebileceğiniz, frekans bilgileri ile ilgili bilgilere ulaºabileceğiniz canlı tv izleme sayfasıdır.

TRT SPOR HD – Canlı İzle – TRT

TRT SPOR HD kanalını canlı izleyin.

Hirdetés