Hirdetés
Archivum

Elõdöntõs a magyar 3×3-as válogatott a prágai Nemzetek Ligája fordulóban:

:

Hirdetés

Pénteken délután megkezdõdött Prágában a 3×3-as U23-as Nemzetek Ligájának 3. fordulója. A magyar válogatott egy gyõzelemmel és egy vereséggel zárta a csoportkört. A lányok bejutottak az elõdöntõbe, ahol a kora esti órákban Franciaország lesz a rivális.

Az elsõ csoportmeccsén a Böröndy Vivien, Jáhni Zsófia, Papp Klaudia, Radócz Fanni összeállítású magyar U23-as válogatott 20-19-re alulmaradt Hollandiával szemben. Fordulatos összecsapás kerekedett a délutáni hõségben. A magyar csapat kezdett jobban, 9-5-re is vezettek a mieink. Innen azonban 14-12-re fordított Hollandia. A végjátékban riválisunk járt elõrébb, de az utolsó fél percben 20-16 után még szorossá tette a végét válogatottunk.

A második ellenfélként Ukrajna érkezett. A képlet egyszerû volt, a gyõztes jutott az elõdöntõbe. Ez a csapat pedig a magyar válogatott lett, miután 13-9-es sikert arattak a magyar lányok. Kiválóan indult a mérkõzés, 5-1-re elléptünk három perc alatt. Az ukránok innen egyenlítettek 5-5-nél, a vezetést azonban nem tudták átvenni. Az utolsó másfél percben 9-9 után behúzta a gyõzelmet válogatottunk.

Az elõdöntõben az ellenfél a B-csoportot veretlenül megnyerõ Franciaország lesz. Jelentõs a csúszás a programban, a találkozót 18 óra 40 perc magasságában rendezik és az alábbiakban élõben követhetõ:

Hirdetés