Hirdetés
Archivum

Elõnyben a török rájátszásban Vajda Annáék:

:

Hirdetés

Vasárnap Törökországban újabb két negyeddöntõ párharc vette kezdetét. Vajda Anna csapata a Hatay 14 ponttal verte a Samsun-t és ezzel 1-0-ra vezet az egyik fél második gyõzelméig tartó negyeddöntõben.

A mérkõzés elején a Samsun ragadta magához a kezdeményezést. Nem telt el 8 perc, amikor már 21-13-ra vezettek. Innen azonban gyorsan fordított a Hatay és a második etap elején 28-25-nél már náluk volt az elõny. A második félidõnek a hazaiak 43-39-es vezetésérõl vágtak neki a felek. Nem telt 4 perc, amikor 52-43-ra ellépett a Hatay. Innen azonban egy 13-2-es sorozat végén 55-54-nél újra a Samsun gárdája járt elõrébb.

A kifejezetten élvezetes és fordulatos találkozón a negyedik negyed döntött. A 60-57-rõl induló játékrész alkalmával az elsõ 8 pontot a Hatay irányítója Natalie Hurst szerezte és ezzel 68-57-re módosult az állás. A Samsun nagyot küzdött, de szûkös rotáció mellett még a televíziós közvetítésen is egyértelmûen átjött, hogy elfáradtak a kulcsembereik.

Vajda Anna gyakorlatilag végigjátszotta a meccset, egészen pontosan 39 perc 54 másodpercet töltött a pályán, ez idõ alatt 5 ponttal, 10 lepattanóval, illetve 2 gólpasszal zárt. A játéknap másik mérkõzésén a Mersin 78-72-re verte az İstanbul Üniversitesi-t.

A szombati mérkõzésekrõl összefoglaló ITT olvasható.


Eredmények

HATAY BªB. – SAMSUN CANİK BELEDİYE 78-64
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a Hatay javára.

MERSİN BªB. – İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 78-72
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a Mersin javára.
 

Hirdetés