Hirdetés
Archivum

Elõszezon meccsen fogadta a Phoenix Mercury a Los Angeles Sparks-ot:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra a WNBA 2019-es elõszezonjában a Phoenix Mercury fogadta a Los Angeles Sparks együttesét.

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

Egy csapatra való klasszis hiányzott még a két keretbõl. Hazai oldalon Camille Little, Sancho Lyttle, a mûtét után lábadozó Diana Taurasi és a munkába hétfõn bekapcsolódó Yvonne Turner nem lépett pályára. A Sparks-nál Alana Beard, Kalani Brown, Chelsea Gray, Jantel Lavender, Tierra Ruffin-Pratt, illetve Maria Vadeeva szolgálataira nem számított, nem számíthatott a szakvezetés. Ráadásul Candace Parker is mindössze perceket tudott vállalni, miután térdsérülést szenvedett. Nagy kérdés, hogy mennyire súlyos. Errõl egyelõre nincs hivatalos információ.

A két csapatnál a pályára lépõ klasszisok többsége 15-20 perc között kapott. A szakmai stábok elsõsorban azokat nézték meg, akik értékes kiegészítõ szerepet tölthetnek be az évad folyamán. A meccs szorosan alakult. Hét perccel a vége elõtt 70-61-re ment a Sparks, sõt még az utolsó négy és fél percbe is 70-70-rõl fordultak a felek. Érezni lehetett, hogy egyik szakvezetõ sem akart veszíteni. Derek Fisher számára különösen pikánsnak bizonyult az este, hiszen az elsõ mérkõzését vívta a Sparks vezetõedzõjeként. A Mercury azonban fordított és 82-75-ös sikert aratott DeWanna Bonner 20 pontjával. A Sparks-nál Ashley Walker 16 pontját és 7 lepattanóját kell kiemelni.

Eredmény
Los Angeles Sparks – Phoenix Mercury 75-82 (23-21, 22-22, 18-18, 12-21)


Statisztika

Hirdetés