Hirdetés
Európa

Első felkészülési mérkőzésüket vívják Simon Zsófiáék:

:

Hirdetés

Szerdán este az első felkészülési mérkőzését vívja a Mann Filter Casablanca, ahol Simon Zsófia szereplését követhetjük.

A Mann Filter Casablanca és a Cadi La Seu összecsapása a zaragozai városi kupáért zajlik. A Trofeo Ciudad de Zaragoza olyan szempontból mindig különleges a Mann Filter számára, hogy az új keret hagyományosan ilyenkor mutatkozik be a csapat híveinek. Idén azért is speciális a mérkőzés, mivel ez lesz a Mann Filter Casablanca első felkészülési találkozója. Nem volt a szerencséje a csapatuknak, ugyanis az első két előre lekötött idei összecsapásukat a riválisaik sérülésekre hivatkozva törölték.

Simon Zsófia csapatának kerete a múlt héten lett teljes, amikor Kamile Nacickaite és Nevena Markovic személyében két újabb légióst igazoltak. Közülük Nacickaite szerdán este már ott lehet a társaival, Markovic papírjait még nem sikerült elintézni. Várhatóan három hiányzója lesz még rajta kívül a zaragozai alakulatnak, mivel Zoe Hernández, Umi Diallo és Merritt Hempe is sérüléssel bajlódik.

A Cadi La Seu a hétvégén vívta a Katalán Liga döntőjét a Gironával. Ekkor 66-46-ra kikaptak. Annak ellenére, hogy Európa Kupa szereplésre készülő, rutinos játékosokat szerződtető alakulatról van szó, váratlanul keveset mutattak. Yurena Diaz 12, Tinara Moore 11 pontot szerzett. A Cadi LA Seu ezt megelőzően Toulouse-ban járt és verte is a helyi csapatot.

Hirdetés