Hirdetés
Archivum

Emlékmérkõzést rendeztek Gyõrben:

:

Hirdetés

Csütörtökön rendezték Gyõrben a Fûzy Ákos – Tapodi Péter emlékmérkõzést, melyen a Crvena Zvezda vendégszerepelt.

A busztragédia harmadik évfordulóján az a Crvena Zvezda érkezett Gyõrbe, ahol nyár óta Natasa Kovacevic vezetõként dolgozik. A két csapat az emlékezésen túl szakmai együttmûködésrõl is megállapodott. Ennek keretében az utánpótlás-képzés terén várható együttmûködés, illetve közös programok szervezése és adott esetben játékosok kölcsönadása is beleférhet.

A mérkõzés elõtt került sor a gyõri utánpótlás legjobbjainak köszöntésére. Az U11-es korcsoportból Suga Kata és Sági Krisztina, az U12-eseknél Ferenczi Kata, az U13-asoknál Milkovics Réka, az U15-ösöknél Rácz Karolina, az U17-eseknél Baffy Fanni, az U19-eseknél Horváth Krisztina, az U23-asoknál Török Barbara kapta az elismerést.

A találkozón az eredmény másodlagos volt. A fiatal belgrádi csapat az elsõ félidõben kiválóan tartotta magát.: 20 perc játékot követõen 42-40 állt az eredményjelzõn. A harmadik negyedben egy kedves gesztus miatt állt a játék. Natasa Kovacevic a gyõri csapatban lépett pályára és ekkor Fûzy András a klub társadalmi elnöke egy örökös tagságot jelképezõ díjat adott át.

A megható pillanatok után folytatódott a mérkõzés. Ebben a szakaszban már érvényesült a két csapat közötti reális különbség. A gyõri elõny a 20 pontot is megközelítette a játékrész végére és ez a differencia a záró szakaszban állandósult a felek között. A gyõri keretbõl Goree 22, Hruscaková 18 ponttal zárt.


Jegyzõkönyv (forrás:
gyorikosar.hu)

CMB Cargo-UNI Gyõr – Crvena Zvezda 82-62 (26-24, 16-16, 29-12, 11-10)

UNI Gyõr: Kiesel 2, Laklóth 2, Paleniková 8/3, Hruscaková 18, Goree 22. Cs.: Varga Zs. 7, Szabó P. 14, Horváth K. 5/3, Simon A. 2, Kovács V. 2. Edzõ: Völgyi Péter.
 

Hirdetés