Hirdetés
Európa

Emma Meesseman nem jutott el az Egyesült Államokba:

:

Hirdetés

A tavalyi WNBA döntő MVP-je Emma Meesseman első próbálkozásra nem tudott eljutni az Egyesült Államokba. Igaz, ennek semmi köze az új koronavírushoz vagy a hatályban lévő utazási korlátozásokhoz. Egyszerű név elírás az oka.

Ahogy arról lapunkban is beszámoltunk, bár több klasszis játékos lemondta 2020 nyarára a WNBA szereplés lehetőségét, a tavalyi döntő MVP-je, az egyik legmagasabban jegyzett európai játékos Emma Meesseman bevállalta, hogy segíti a Washington Mystics-t a tömbösített floridai szezonban. Csütörtökön délelőtt kelt volna útra Brüsszelből Frankfurt érintésével Washingtonba. Az Egyesült Államokba való beutazását az amerikai hatóságok egy korábbi engedménye tette lehetővé, mely többek között a szerződéssel rendelkező profi sportolóknak is lehetővé teszi, hogy az Államok területére lépjenek.

Meesseman nagy utazása egyelőre gyorsan véget ért. Nem engedték repülőre ülni, mivel a jegyén elírták a nevét – jelentette a Sportwereld.be portál. Elvileg hamarosan orvosolják a problémát és gépre szállhat a belga zseni. Klubja a Washington Mystics már egyeztetett a tengerentúli hatóságokkal. A repülőtéren tesztelni fogják COVID-19-re. Ezt követően hét nap karatén vár rá, de nyilatkozata alapján a szükséges óvintézkedések betartásával már az első héten végezhet edzésmunkát.

Fotó: Twitter

 

 

Hirdetés