Hirdetés
Archivum

Erica McCall 21 percet a pályán töltve debütált idén a tengerentúlon:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra a WNBA elõszezonjában az Indiana Fever színeiben pályára lépett Erica McCall. Az Atomerõmû KSC Szekszárd centere sok lehetõséget kapott Pokey Chatman-tõl. Az egyoldalú meccsen a Washington Mystics összességében könnyedén érvényesítette fölényét.

A mérkõzés különlegessége abban állt, hogy a University of Delaware csarnokában rendezték. Elena Delle Donne számára minden tekintetben hazai pályán zajlott a találkozó, így nem véletlen, hogy gyakorlatilag az egész este körülötte forgott.

Maga a meccs is helyenként bemutató jelleget öltött. Amíg a Mystics arányaiban teljes kerettel tud készülni, addig a Fever együtteséhez még csak a hét második felében kezdtek megérkezni az Európában szereplõ légiósok. Ráadásul Shenise Johnson és Erlana Larkins hiányában fiatal keretük mérsékelten versenyképes, ez most is bebizonyosodott.

Már az elsõ negyedben nagy különbség alakult ki a felek között, 10 perc után 31-16-ra vezetett a Mystics. A második etap is hasonlóan pontgazdag játékot hozott, így a félidõben már 51-24-re ment a washingtoni gárda. A folytatásban már kiegyenlítettebb mederben zajlott a küzdelem, mindkét szakmai stáb minden bevethetõ játékosának lehetõséget adott. Jellemzõen 19-21 perc között gazdálkodva a játékidõvel.

Az Indiana Fever együttesében követhettük Erica McCall szereplését. Az elmúlt évadot Szekszárdon töltõ center különösen az elsõ félidõben kapott több idõt a bizonyításra. Végül 21 percet töltött a pályán, 2 ponttal és 1 lepattanóval zárt. A Mystics keretében Elena Delle Donne és Tianna Hawkins jutott 15-15 egységig.

Hirdetés