Hirdetés
Archivum

Erica McCall a Carrie Underwood koncertrõl:

:

Hirdetés

Június elején lapunk felületein is beszámoltunk arról, hogy Erica McCall is fellépett Carrie Underwood indianapolis-i koncertjén. Az Atomerõmû KSC Szekszárd légiósa a High Post Hoops-nak írt cikket errõl az álomszerû lehetõségrõl.

Fotó: High Post Hoops

Fotó: High Post Hoops

Erica McCall a cikkben kiemelte, hogy a Fever szakmai alelnökeként dolgozó egykori világklasszis Tamika Catchings vetette fel a koncert lehetõségét. Mondván, hogy McCall rendkívül szeret énekelni és ez egy kihagyhatatlan esély. Két hét gyakorlás után készült el a felvétel, amit beküldött a nyílt pályázatra. Két nappal késõbb pedig már jött is a válasz, hogy a legjobbnak találták és várják a koncertre – derül ki a remek írásból.

A koncert napjára megérkezett McCall édesanyja, akivel elmentek megvenni a fellépõ ruhát. A nagy pillanat elõtti órákról McCall leírta, hogy nem volt ideges. Carrie Underwood elõadását magával ragadónak, energikusnak jellemezte és az énekesnõ közvetlenségét méltatta, mivel segítségével sikerült meglepni McCall édesanyját is. A fellépés elõtt technikai próbára ugyan volt mód, de az énekesnõvel a produkciót nem gyakorolhatták el.

Fotó: highposthoops.com

Fotó: highposthoops.com

Természetesen a színpadon már izgult McCall, tartott tõle, hogy elfelejti a szöveget. Ez szerencsére nem történt meg, a The Champion címû szám elõadása kiválóan sikerült. A remek center a cikke végén kiemeli, hogy az este legnagyobb üzenete az volt: hinni kell az álmainkban. McCall arról is ír, hogy a kosárlabda szempontjából még keményebben kell küzdenie, hogy valóra váltsa álmait. Reményét fejezte ki, hogy egyszer egy döntõ után kap a teljesítménye kapcsán annyi elismerõ szót, amennyit a színpadi produkciót követõen.
 

Fotó: highposthoops.com

Hirdetés