Hirdetés
Magyarország

Erica McCall a visszatéréséről:

:

Hirdetés

Ahogy azt lapunkban is kiemeltük, szerdán az Atomerőmű KSC Szekszárd soproni mérkőzésén visszatért több, mint 70 nap kihagyás után Erica McCall.

A játékost a klub honlapján videós riportban kérdezték az első benyomásairól:

Én jól éreztem magam – persze csapatként látszik, hogy nagyon sokat kell még dolgoznunk, és nem ez volt életünk meccse. Nekem személyesen nagyon jól esett, hogy végre ismét köztetek lehetek, egészségesen, fájdalom nélkül tudtam beállni és extra energiát adni a csapatnak. Izgatottan várom a folytatást, és a következő meccseket.

– mondta Erica McCall, aki a 79-56-ra elveszített találkozón a harmadik negyedben kapott először lehetőséget. Végül 4 ponttal, 7 lepattanóval és 1 gólpasszal zárt.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd szombaton a VBW CEKK Cegléd ellen lép pályára Monoron. A két csapat december 5-én találkozott Szekszárdon és akkor 94-83-as hazai siker született.

“Az utolsó meccsen egy nagyon nehéz győzelmet arattunk ellenük, túl sok pontot kaptunk, a védekezésünk nem volt a helyén. Tehát erre mindenképpen jobban kell ügyelnünk – jó lenne, ahogy mindig is hangoztatjuk -, 60 pont alatt tartani őket. Részletekben van mit javítani, és nagyon fontos, hogy a csapatjátékunk kerüljön előtérbe.” – mondta a várakozásairól ugyanebben a videós riportban Szabó Fanni.

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés