Hirdetés
USA

Erica McCall a WNBA-ben csapatot váltott, Washingtonba került:

:

Hirdetés

Péntekről szombatra virradóra vált hivatalossá, hogy a WNBA-ben csapatot vált Erica McCall. A Minnesota Lynx együttesétől a Washington Mystics gárdájához került. A csereüzlet keretében a Mystics a 2022-es Draftra egy harmadik körös választási jogot adott.

A hazánkban az Atomerőmű KSC Szekszárdot erősítő Erica McCall a 2020-as buborék szezont az Atlanta Dream csapatánál kezdte, majd az elődöntőig menetelő Minnesota Lynx-hez került. Kifejezetten jó nyarat zárt.

A két csapatban összesen 20 mérkőzésen bizonyíthatott 9.2 perc alatt 2.6 pont, 2.5 lepattanó átlaggal. Ráadásul, ha az utolsó 10 mérkőzését nézzük, akkor négyszer 10 perc felett töltött a pályán. A Minnesota Lynx az elődöntőben a későbbi győztes Seattle Storm-tól szenvedett vereséget. A három találkozón McCall 15 percet töltött a pályán, 7 pontot és 6l lepattanót jegyzett.

Január 15-én nyitott a szabadügynökök átigazolási piaca a WNBA-ben. Hétfő óta lehet aláírni a szerződéseket és nyilvánosan kommunikálni az igazolásokat. A Washington Mystics Erica McCall megszerzése mellett Tina Charles és LaToya Sanders szerződés-hosszabbítását jelentette be, illetve leigazolták a címvédő Seattle Storm-tól Alysha Clark-ot.

Hirdetés