Hirdetés
USA

Erica McCall az Atlanta Dream-nél:

:

Hirdetés

A WNBA 2020-as floridai szezonjában Erica McCall az Atlanta Dream csapatát erősíti – jelentette be közleményben a klub vasárnap.

Az Atlanta Dream a szigorú átigazolási szabályok alól a hiányzói miatt felmentést kapott (emergency medical hardship exception). Ezt akkor veheti igénybe egy klub, ha 10 fő alá csökkent a bevethető játékosaik száma. Az atlantai gárda ezzel élve szerződtette Erica McCall-t, akitől tavasszal vált meg az Indiana Fever.

A hazánkban az Atomerőmű KSC Szekszárd együttesében évek óta remeklő és a következő szezonra is visszatérő Erica McCall összesen 79 találkozón lépett pályára a Fever színeiben. Az elmúlt évadban 15 összecsapáson 6.9 percet átlagolt.

Az Atlanta Dream közleménye szerint Erica McCall most a floridai Bradentonba repül, ahol az IMG Academy edzőközpontban alakították ki a WNBA számára a speciális elzárt buborékot. Itt kötelező karantén vár rá, majd ezt követően csatlakozhat a Dream csapatához.

A WNBA szezon július 25-én rajtol. A mérkőzéseket a Feld Entertainment Centerben bonyolítják le. Az alapszakaszban a csapatok 22 összecsapást vívnak és ezt követően a tervek szerint teljes rájátszásra kerül sor.

Fotó: WNBA

Hirdetés