Hirdetés
USA

Erica McCall izgatottan készül a hétvégi WNBA szezonkezdetre:

:

Hirdetés

A hét elején állt munkába Erica McCall az Atlanta Dream gárdájánál. A minap az ABC kérdezte az első tapasztalatokról.

Még július 12-én jelentette be az Atlanta Dream Erica McCall leigazolását. Miután az európai évadra Szekszárdra visszatérő centert hívták, azonnal útra kelt Floridába annak érdekében, hogy minél előbb megkezdhesse a karantént és annak letelte után a leghamarabb becsatlakozzon az edzésmunkába.

“Három napja hagyhattam el a karantént. Jó újra kint lenni a szabadban és örülök, hogy újra kosárlabdázhatok.” – mondta az interjúban McCall, aki méltatta a körülményeket. Dicsérte a szállást, az étkezést, kiemelte, hogy szokott golfozni, használhatják a medencéket. Az egész mondandóján érezni lehetett, hogy az IMG Academy edzőközpontban kialakított “buborék” lényegesen többet kínál, mint amire számítani lehetett a híradások alapján.

McCall mesélt arról a péntek estéről is, amikor befutott az Atlanta megkeresése. Éppen a Hamilton musicalt nézték az édesanyjával, amikor hívta az ügynöke. Nem sokkal később a Dream edzőnője is telefonált és másnap indulnia kellett.

A hétfői volt az első edzésnap, amikor McCall is bekapcsolódhatott a munkába. Felidézte, hogy egész nap izgatottan várta a debütálást. A leállás óta először vehetett részt csapatedzésen. Eddig otthon edzett egy-egyben édesapjával vagy az öccsével, de 5:5 felállásban klasszikus csapatmunkával teljesen más dolgozni.

A “buborék” hangulatát úgy írta le McCall, mint egy nyári tábor, csak éppen a világ legjobb női kosárlabdázóival. Felidézte, hogy egyik nap a liftnél együtt várakoztak Diana Taurasival és ez az egész így egy elképesztő élmény.  Beszélt a biztonsági intézkedésekről. Kötelező maszkot viselni a közösségi terekben, minden nap tesztelik őket és ahogy McCall fogalmazott, hihetetlen munkát végeznek a sportolók biztonsága érdekében.

Az Atlanta Dream július 26-án magyar idő szerint 23 órától a Dallas Wings ellen mutatkozik be a floridai összevont szezonban.

Fotó: Atlanta Dream

Hirdetés