Hirdetés
USA

Erica McCall-ról forgattak riportot:

:

Hirdetés

Az Egyesült Államokban rendszeresen megszólaltatják azokat a WNBA játékosokat, akik a világjárvány miatt Európából tértek haza. Az ABC helyi csatornája a kaliforniai Bakersfield-ben forgatott Erica McCall-ról egy kis riportot.

Erica McCall ezt az időszakot a családi házukban tölti . A kötelező 14 napos karatén letelt, de így is a társadalmi távolságtartás szabályait betartva telnek a mindennapjai. A WNBA szezont elhalasztották, így az Indiana Fever május 19-re tervezett hagyományosan nagy felhajtással járó szezonnyitója is csúszik.

A Magyarországról történő idő előtti hazatérésről McCall elmondta, hogy nehéz döntés volt, de mindenki számára az egészség az elsődleges ilyenkor. “Elég szomorú ez. Csalódottak voltak a csapattársaim is, hogy nem mehettünk a rájátszásba Magyarországon, amiért egész évben nagyon kemény dolgoztunk. Úgy gondoltuk, hogy akár meg is nyerhetjük a bajnokságot.” – fogalmazott a kiváló center, aki hazánkban a 22 bajnokin 25.1 perc alatt 14.5 pontot és 8.8 lepattanót átlagolt.

A versenyrendszerek jelenlegi leállása McCall családját igencsak érzékenyen érinti. Édesapja, Greg McCall a CSU Bakersfield vezetőedzője és nagyon jó szezonjuk volt. Az egyetemi Divízió I-es versenyrendszert éppen akkor fújták le, amikor a Western Athletic Konferencia rájátszása megkezdődött volna. A 13-3-as alapszakaszbeli mutató után nagy reményekkel várták a tavaszt. Az öccse Justin pedig a Cal State Bakersfield játékosa. Náluk is törölték a szezon végjátékát.

Az udvarukban van palánk, így a kosárlabda nem esett ki Erica McCall mindennapjaiból és napi kétszeri rendszeres testmozgással igyekszik formában tartani magát.

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés