Hirdetés
Európa

Erős ellenfél vár Simon Zsófiáékra:

:

Hirdetés

Szerdán a Nesibe Aydin, Simon Zsófiával a soraiban az Ormanspor vendége lesz.

A Nesibe Aydin legutóbb a Fenerbahce-tól szenvedett 71-61-es vereséget. A csapatuk ebben a szezonban negyedik alkalommal veszített, de emellett 12 sikerük van és így továbbra is őrzik harmadik helyüket. Megelőzve több Európa Kupa csapatot, köztük az Ormansport, akiket majd a DVTK ellen láthatunk. A Fenerbahce-tól elszenvedett vereség alkalmával Simon Zsófia közel 8 percet töltött a pályán, 3 pont és 1 gólpassz került a statisztikai lapjára.

Az Ormanspor egy rendkívül erős együttes, mely négy amerikai légióst vonultathat fel, mivel közülük ketten európai papírokkal rendelkeznek. A 2020-as naptári év végig a legmagasabb pontátlaggal Riquna Williams és Brittney Sykes bírt. Willams 16,82-t, míg Sykes kereken 16-ot jegyzett addig. Őket a hazai mag legeredményesebbje Serife Onar követte 12,92-es átlaggal. fel. Montenegrói papírokkal Angelica Robinson 11,77 pontot és 12,54 lepattanót átlagolt, míg a román állampolgársággal rendelkező Ashley Walker 9,55 pontot jegyzett átlagban.

Jó szerkezetű és rutinos csapat Ormanspor, amely ugyan szűkös rotációval dolgozik, de egy-egy meccsen bárki ellen megvillanthatnak. Október 17-én a Nesibe Aydin nagy csatában 75-58-ra nyert ellenük. Akkor a a félidőben mindössze 36-33-ra vezettek, de a 18-5-ös harmadik etap eldöntötte a mérkőzést. Jobban bírta erővel a Nesibe Aydin. A legnagyobb előnyük 24 egység volt. Simon Zsófia 8 perc 19 másodpercet töltött a pályán és 2 lepattanót rögzítettek a statisztikai lapjára.

ÉLŐ STATISZTIKA

Hirdetés