Hirdetés
Archivum

Erõs középcsapatba kerülhet Simon Zsófiia:

:

Hirdetés

Nyár elején hírt adtunk arról, hogy Simon Zsófia Mann Filter Casablanca együttesét erõsíti az elõttünk álló szezonban. A spanyol gárda egy újabb igazolást mutatott be a napokban, akivel már egyértelmûen körvonalazódik kerete.

Fotó: Mann Filter Casablanca

A Mann Filter legújabb szerzeménye Cierra Dillard. A 179 cm magas 2-es, 3-as poszton bevethetõ fiatal játékos az idei WNBA Draft második körében kelt el. Elsõ profi szezonjában a Minnesota Lynx és a Los Angeles Sparks alakulatánál is megfordult. Egyelõre nem tudott megragadni a WNBA-ben. Ezen azonban egy jó európai szezon sokat lendítene.

Simon Zsófia és Cierra Dillard mellett a 3×3 válogatottból ismert Vega Gimeno, az U20-as válogatott egyik legjobbja Aina Ayuso, illetve Irene Lahuerta, Zoe Hernández, Beatriz Navarro, Umi Diallo és Merrit Hempe alkotja eddig a Mann Filter keretét. A gárda felkészülési programja is véglegessé vált a napokban. Szeptember 7-én, 8-án debütálnak egy négycsapatos tornán, ahol többek között a Lointek Gernika és az IDK Gipozkoa is szerepel.
 

Hirdetés