Hirdetés
Archivum

Erõsítések a Minnesota Lynx-nél:

:

Hirdetés

Hivatalos felületein jelentette be kedden a Minnesota Lynx, hogy több változtatást eszközölt a keretén a hétvégén kezdõdõ WNBA szezon elõtt.

Fotó: Minnesota Lynx

Fotó: Minnesota Lynx

Két játékos munkáját megköszönte kedden a Minnesota Lynx szakmai stábja. Õk Jillian Alleyne és Kenisha Bell. Nem véletlenül érkezett ez a bejelentés, hiszen így biztosítottak helyet a két érkezõnek. A hazánkban is jól ismert Alaina Coates és az ausztrál válogatott Stephanie Talbot érkezik a klubhoz.

Alaina Coates játékjogáért a Chicago Sky gárdájának a 2020-as Draft harmadik választásának jogát adták. A Sky könnyedén lemondhatott Coates-rõl, hiszen magas posztra szerzõdtették a rutinos Jantel Lavender-t a Los Angeles Sparks-tól. A klasszis magas játékos rendkívül értékes perceket vállalhat a nyáron.

A másik új érkezõ Stephanie Talbot játékjoga a Phoenix Mercury-nál volt. Érte a Lynx a 2020-as Draft második választásának jogát adta. Talbot érkezése, ha nem is hivatalosan, de gyakorlatilag megerõsíti, hogy Karima Christmas-Kelly jelenleg még nincs 100%-os állapotban és így a posztján erõsítésre van szükség. Az ausztrál klasszis szerzõdtetésével Erlana Larkins helye is bizonytalanná vált. Igaz, Larkins kisebb sérüléssel kezdte az edzõtábort. Az sem kizárt, hogy esetében komolyabb problémáról, hosszabb kihagyásról van szó.

Fotó: Minnesota Lynx

Fotó: Minnesota Lynx

Hirdetés