Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Cegléd – ZTE mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szerdán az alsóházi rájátszásban egy találkozóra került sor, melyen a VBW CEKK Cegléd 69-48-ra verte a ZTE NKK csapatát. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

VBW CEKK Cegléd – ZTE Női Kosárlabda Klub 69-48 (23-18, 10-13, 21-2, 15-15)

Statisztika ITT

Kostas Keramidas (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Jól kezdtünk, néhány perc alatt 10 pontos előnyt alakítottunk ki, de utána túlzottan is elkényelmesedtünk. A szünetben át is beszéltük az öltözőben, és a harmadik negyedet már csapatként dolgozva, fókuszálva hoztuk le, amivel el is dőlt a mérkőzés.

Ambrus Péter (vezetőedző, ZTE NKK): Tudtuk, hogy a Cegléd otthonában nem lesz egyszerű dolgunk. Az első félidőben működött a védekezésünk, és emiatt tudtunk partiban lenni. Utána számomra érthetetlen módon a támadásokban nem tudtunk hatékonyak lenni, a harmadik negyedben csak két pontot dobtunk, ez adta meg a végeredményt. A záró szakaszt egálra hoztuk, de egy ilyen harmadik negyedet egyetlen csapat sem engedhet meg magának.

Katerina Sotiriou (VBW CEKK Cegléd): A legfontosabb, hogy ismét nyertünk, hiszen a bajnokság végéhez közeledve már mindenki fáradt, többen is sérüléssel bajlódnak és így játszottak. A lényeg a győzelem, és innentől már csak a következő előttünk álló mérkőzésre koncentrálunk.

Deanna Tuchscherer (ZTE NKK): Az első félidő szoros volt, meccsben voltunk a hazai csapattal, de a második félidő elejét elrontottuk, utána már csak azért tudtunk küzdeni, hogy megpróbáljunk visszajönni a mérkőzésbe.

Hirdetés